FOTOGRAFIA DE TARDOR AMB LA LLUM DE L’EMPORDÀ I DEL PLA DE L’ESTANY.

Com utilitzar els objectius (o el zoom de les càmeres compactes). Diumenge 5 d’octubre 2014. Taller de fotografia amb Araceli Merino.

Des de la nostra associació hem dissenyat una nova sortida fotogràfica en forma de taller d’un dia sencer on aprendrem a utilitzar els objectius (o entendre perquè serveix el nostre zoom) amb una classe teòrica que després portarem a la pràctica en dos llocs molt diferents que actuaran de marcs fotogràfics excepcionals: el poble de Lladó i el llac de Banyoles.

La gran quantitat i diversitat d’òptiques que hi ha a l’abast de les nostres càmeres (rèflex o compactes) és un dels atractius indiscutibles que ofereix la fotografia. Durant la jornada perdrem la por als grans angulars, ulls de peix, macros, objectius descentrables, lents fixes, tubs d’extensió, teleobjectius, conversors (multiplicadors), el zoom de les compactes... i d’altres complements. Tots ells ens permeten desplegar de manera espectacular la nostra mirada creativa sobre tot allò que volem captar amb la càmera. En aquest taller descobrirem característiques, aspectes tècnics i sobretot conceptes que ens ajudaran a triar el més adequat per millorar la composició desitjada en cada ocasió.

Banyoles

Banyoles

 

Lladó

Lladó

PROGRAMA

10h. Arribada a Cabanelles (Can Trullol). Esmorzar.

10.30h. Classe teòrica i pràctica en dos parts amb un descans: com ens ajuden els diferents objectius (o el zoom de la càmera compacta) en les nostres fotografies de paisatge. Del gran angular al teleobjectiu . Com son, per què serveixen i conceptes útils per la composició fotogràfica.

 14-16h. Dinar.

16.30h fins que sigui fosc: sortida fotogràfica pels carrers de Lladó i el llac de Banyoles. L’encant dels carrers de Lladó i la llum de l’estany de Banyoles ens serviran d’excusa perfecte per aprendre a escollir l’objectiu més adequat o dominar el zoom de les càmeres compactes.

Nivell: No es requereixen coneixements previs.

Material:: Cas que tingueu càmera rèflex: Tots els objectius que vulgueu provar.Per qualsevol càmera (compacte o rèflex): trípode i disparador qui en tingui. (no heu de patir si no en teniu, trobarem algun lloc on recolzar-nos i també fareu bones fotos!!!).

El programa pot patir alguna variació en funció de la necessitats del grup i la meteorologia.

Preu de la jornada: 65 €

El preu inclou: Classe teòrica, assessorament fotogràfic durant les sortides pràctiques, esmorzar, dinar i assegurança.

El preu no inclou: trasllats dels assistents fins a Cabanelles i  durant l’activitat*.

* És recomanable aprofitar al màxim els cotxes per la qual cosa us agrairem que ens digueu si esteu disposats a compartir vehicle tant per arribar fins a Cabanelles com per els trasllats durant l’activitat.

Per més informació escriviu un mail a: acabanelles@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Recent Posts

PRÒXIMES ACTIVITATS!

NOVES ACTIVITATS!!!
1. Activitat de primavera: EL LLEGAT ARTISTIC OBLIDAT, EL MON EN FEMENI.
Cant Trullol, Cabanelles (Alt Empordà). Dissabte 13 de maig del 2017. Inscripcions obertes!
Més informació: escriviu un mail a acabanelles@gmail.com

2. SENSE PRESSA 2017: EL SEGLE DE LES LLUMS, AMB MOZART…SENSE PRESSA. Cabanelles 1 de juliol del 2017. Inscripcions obertes!
Preu: 
95€ inclou autocar des de Barcelona, esmorzar, dinar i totes les activitats.    
85€ (sense autocar) inclou esmorzar, dinar i totes les activitats.
Més informació: escriviu un mail a acabanelles@gmail.com

3. PASSEJADA FOTOGRÀFICA PER ELS PARCS MISTERIOSOS DEL PLA DE L’ESTANY. Matinal, diumenge 7 de maig, del 2017. Una descoberta per un dels parcs d’escultures més interessants del Pa de l’Estany. Amb Araceli Merino. Inscripcions obertes!
Més informació: escriviu un mail a acabanelles@gmail.com


PLACES EXHAURIDES!!

FOTOGRAFIA: CURS FOTOGRAFIA INICIACIO AMB ARACELI MERINO.

PRIMER TRIMESTRE 2017! La fotografia digital ha modificat la manera de compartir els nostres viatges, les nostres festes i tota mena d’esdeveniments públics i privats. En aquesta sèrie de xerrades coneixerem com treure el màxim profit de les nostres càmeres i aconseguir la millor imatge per a cada ocasió.
INSCRIPCIONS OBERTES: escriviu un mail a acabanelles@gmail.com

 


 

FOTOGRAFIA: NOVA ACTIVITAT 6 DE NOVEMBRE 2016!

PASSEJADA PER EL MONTSENY: FOTOGRAFIEM LA TARDOR !.
Sortida matinal dirigida als aficionats de tots els nivells i amb tota mena d’equips,  que vulguin capturar els colors més interessants de l’any.

PLACES EXHAURIDES!

sortida tardor 2016

Fotografia d’Araceli Merino

 

 

 

 

 

 

 

Per més informació: acabanelles@gmail.com


 

NOVA ACTIVITAT! 8 D’OCTUBRE 2016

VISITA AL MONESTIR DE ST PERE DE RODES I AL MISTERIÓS POBLE DE LA SANTA CREU...amb cata de vins de l’Empordà i concert del quartet de flautes “Els Ministrils” .

PLACES EXHAURIDES!  NOMÉS LLISTA D’ESPERA!


 

NOVA ACTIVITAT!  16,17 i 18 de SETEMBRE 2016!!!

MENORCA…DIFERENT. Acompanyats per la fotògrafa Araceli Merino i l’arqueòloga Margarita Orfila

Una escapada de cap de setmana per la Menorca Talaiòtica i les millors i més espectaculars postes de sol de tot el Mediterrani.

Cap Cavalleria

Inscripcions obertes!

Per més informació: acabanellesgmail.com

 


 

NOVA ACTIVITAT,JULIOL 2016!!!

1616-2016 A L’ENTORN DE SHAKESPEARE I CERVANTES… SENSE PRESSA 

Dissabte 9 de juliol del 2016 a Can Trullol, Cabanelles (Alt Empordà).

Al llarg d’aquest dia “sense pressa” ens aproximarem a dos dels escriptors més universals de la literatura occidental sota el guiatge d’un professor d’una universitat anglosaxona, Xavier Vila, i un altre d’una universitat catalana, Lluis Quintana,  alhora que farem un tast de l’ambient de l’època amb les danses del segle XVI  que ens presentarà el grup italià Audite Nova. També sabrem què es cantava i quina música  s’escoltava amb les explicacions de Joan Vives i la música en directe del Quartet Barroc de St Simó. Per acabar-nos de situar en l’ambient de les novel·les de Cervantes, podrem contemplar una exposició de fotografies dels molins i les terres manxegues fetes per diferents socis i amics d’Alguema Cultural en la Ruta dels Molins. Acabarem amb un espectacle especialment dissenyat per la ocasió, que estem segurs serà del vostre gust!!!.

the globe

Els Molins a La Mancha
Inscripcions obertes! escriviu un mail a: acabanelles@gmail.com


 

 

  1. ASSOCIACIO ALGUEMA CULTURAL. Leave a reply