ELS REIS MAGS D’ORIENT, DEL MITE AL PESSEBRE DEL MENJADOR.

Una jornada sencera dedicada a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Dissabte 29 de noviembre 2014.

Els Reis Mags d’Orient són personatges ben coneguts i molt arrelats al nostre imaginari col·lectiu. D’on surten? Qui són? Per què són tan rellevants? De la mà del col·leccionista de pessebres Ferran Algaba i la pintora Mariona Millà farem un viatge des del mite a la tradició. I com que la música de Nadal és part important de la nostra cultura escoltarem el seu so a càrrec del quartet de flautes de bec “Els Ministrils”.

els tres reis. Col·lecció particular F. Algaba ¬ I. Trias

PROGRAMA PRELIMINAR

8.30. Trasllat amb autocar des de Barcelona fins al poble de Cabanelles on esmorzarem.

MATÍ.

  1. Xerrada: “ELS REIS MAGS D’ORIENT. Art, mite i  història”. Una reflexió sobre l’orígen i l’evolució del mite i la seva expressió en l’art i les tradicions populars. A càrrec de Ferran Algaba i Mariona Millà
  2. Concert: “MÚSICA FESTIVA PER A UN SOLSTICI D’HIVERN. Concert de música barroca nadalenca i festiva per a quartet de bec” a càrrec del quartet de flautes de bec “Els Ministrils” (Miquel Casalsflautes de bec, rebe  i cornettoJosep Gustemsflautes de bec i Traverso;  Glòria Segura, flautes de bec i baixó; I Joan Vivesflautes de bec).  Obres de Praetorius, Vivaldi, Bach, Handel i Corelli entre d’altres. 

*** DINAR***

ELS TRES REIS

TARDA

Exposició amb visita guiada: “LA MÀGIA DELS REIS D’ORIENT. Conversa entre Melcior, Gaspar, Baltasar, Mariona i Ferran.” Farem una visita a la col·lecció privada de reis mags que es mostra al públic per primer cop,  conduits per el diàleg entre el col·leccionista, l’artista i ses majestats. Tot plegat a les dependències de Can Trullol, una casa pairal del segle XVIII a Cabanelles, Alt Empordà, el millor marc per aquesta exposició.

 COPA DE CAVA DE COMIAT!!

18.30/19h Tornada amb autocar a BCN

Preu per socis: 90 € Inclou trasllat amb autocar, esmorzar, dinar i assegurança

Inscripcions (cliqueu aqui)

Per a més informació: acabanelles@gmail.com

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>