EL FÒRUM FOTOGRÀFIC. Passejada matinal el 26 de gener 2014

El pròxim diumenge dia 26 de gener us proposem en una nova sortida  per un dels llocs més emblemàtics de la nova ciutat de Barcelona. El Fòrum, allà on les línies geomètriques convergeixen cap al mar i on la seducció de l’arquitectura més imaginativa arriba a ser tan poderosa que fa irresistible l’ús de la càmera.

Passejar pel Fòrum de Barcelona és tota una invitació a utilitzar les nostres càmeres  per tal d’aconseguir el millor impacte visual d’un paisatge urbà amb aires de  pintura cubista, per altra banda  tan característic de les  construccions  dels segles XX i XXI.

Seguint les recomanacions i sota el guiatge de la fotògrafa Araceli Merino, intentarem trobar la millor perspectiva, la mirada més original, la més constructiva i arquitectònica. Barrejant  tècnica i sensibilitat descobrirem les infinites possibilitats del Fòrum de Barcelona que incorpora la lluminositat del mar i, també, la  del nostre hivern mediterrani.

 

Esperem que aquesta  proposta us agradi i us animi a participar !!!

Lloc: Fòrum de Barcelona

Quan: Diumenge dia 26 de gener

Horari: de 10-13h.

Per inscripcions cliqueu aquí: INSCRIPCIONS

o bé escriviu un mail a: acabanelles@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>