PASSEJADA FOTOGRÀFICA PELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ

PLACES EXHAURIDES!!!

 

AMB ARACELI MERINO!!!

DIUMENGE 25 D’OCTUBRE

Benvolguts amics i companys. Comença un nou curs i ja tornem a ser aquí amb noves propostes per els aficionats a la fotografia o simplement, per els que vulgueu sortir de la ciutat i gaudir d’un matí en un dels paratges més interessants de la nostra geografia.

Els aiguamolls constitueixen la segona àrea humida de Catalunya, després del Delta de l’Ebre.  Tant el paisatge com la fauna  son de gran interès tant per als fotògrafs que vulguin captar les imatges,   com per a qui  vulgui deixar-se asserenar per una llum  i un paisatge profundament  harmoniosos que llueixen especialment durant la tardor.

 

cigonyes2

Si teniu ganes de contemplar ocells de tota mena en el seu habitat natural o intentar descobrir daines esplendoroses en plena època de festeig, octubre és un dels mesos amb més oportunitats de fer-ho, per això anirem cap a l’Empordà i passejarem per els aiguamolls amb l’assessorament tècnic de la fotògrafa Araceli Merino.

L’objectiu de la passejada serà intentar aconseguir la millor fotografia del paisatge, dels ocells i, si hi ha sort, de les daines aprofitant al màxim les possibilitats de les nostres càmeres.

Daines anecs

 

 

 

 

 

Prepareu els objectius, el calçat còmode i animeu-vos a participar!

Durada de l’activitat: MATINAL

 

 

Preu activitat per socis: 15€

Si us voleu inscriure escriviu un correu a : acabanelles@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>