T’ho vas perdre? activitats anteriors

ALGUNES DE LES NOSTRES ACTIVITATS…

FOTOGRAFIAR EL DELTA DE L’EBRE
21 i 22 de febrer 2015

Hem gaudit de l’espectacle de la sortida de sol i la posta en un entorn molt especial aprofitant la llum hivernal i acompanyats de l’assessorament tècnic de la fotògrafa Araceli Merino.Els color màgics del Delta

 

Resum d’activitats del 2014

El  diumenge dia 26 de gener de 2014
Sortida  fotogràfica al recinte del Fòrum, un dels llocs més emblemàtics de la nova ciutat de Barcelona, allà on les línies geomètriques convergeixen cap al mar i on la seducció de l’arquitectura més imaginativa arriba a ser tan poderosa que fa irresistible l’ús de la càmera.

Passejar pel Fòrum de Barcelona és tota una invitació a utilitzar les nostres càmeres  per tal d’aconseguir el millor impacte visual d’un paisatge urbà amb aires de  pintura cubista, per altra banda  tan característic de les  construccions  dels segles XX i XXI.

Seguint les recomanacions i sota el guiatge de la fotògrafa Araceli Merino, vam trobar la millor perspectiva, la mirada més original, la més constructiva i arquitectònica. Barrejant  tècnica i sensibilitat descobrirem les infinites possibilitats del Fòrum de Barcelona que incorpora la lluminositat del mar i, també, la  del nostre hivern mediterrani.

El dissabte 23 de novembre de 2013: 
ELS COLORS DEL MONTSENY: Passejada fotogràfica.
Acompanyats de l’Araceli Merino, fotògrafa, vam veure el Montseny amb una altra mirada, amb uns altres colors i tons, un paisatge ben diferent… i meravellós!

I els comentaris demostren que va ser una bona activitat:
Moltes gràcies  per la foto i pel dia  ple de bons records, tant pel paisatge, com per les persones del grup-
Estic esperant amb il·lusió una nova passejada, encara que sigui d’un dia , perquè segur que serà tant encertada com les dues que he fet amb vosaltres.

I a l’estiu, el dia 20 de juliol del 2013 vàrem organitzar la jornada Bach sense pressaUn dia sencer dedicat al gran compositor en el millor marc possible.

Església Cabanelles 20 juliol 2013

Concert. Svetlana Tovstukha. Dia Bach Sense Pressa 2013. Fotografia d’Araceli Merino

 

Església Cabanelles. 20 juliol 2013

Xerrada-concert per Trio Barroc del café i Dr. F. Algaba. Dia Bach Sense Pressa. 20 juliol 2013. Fotografia d’Araceli Merino

 

Centre cívic.Daniel Regincós,  Daniel Tarrida i Josep Mª Roger. 20 juliol 2013

Taula rodona. Daniel Regincós, Daniel Tarrida, Josep Mª Roger i Joan Vives.  Dia Bach Sense Pressa 20 juliol 2013. Fotografia d’Araceli Merino

ALGUNS COMENTARIS QUE ELS PARTICIPANTS A LA JORNADA BACH ENS HAN FET ARRIBAR:

“Ahir  la meva dona i jo vam tenir la sort de participar en la jornada anomenada  “Bach sense pressa”.
Vam estar 13 hores i un quart amb la vostra companyia i se’ns van fer curtes!  Tant ens ha agradat que amb goig hauríem tornat a pagar per reviure-ho una altra vegada”

“Felicitats, doncs, per a tots els organitzadors de tan exel·lent acte i –en especial- per qui va pensar les activitats,  per la manera de distribuir-les durant la jornada i per la informació escrita que ens heu lliurat.  Al nostre parer, tots vostès han fet una feina perfecte, a l’alçada de l’admirable obra del gran mestre J. S. Bach.
Un dia de grata recordança per a molt temps… Inolvidable!! Gràcies!!

“Hola!
Sí, sí, la jornada va ser magnífica! Us encoratgem a fer-ne d’altres.
Gràcies i fins aviat,”

“Fue un día delicioso,  solo me cabe esperar el anuncio de una próxima…
Las gracias a todos vosotros!!!”

“El meu únic suggeriment  és,  precisament això que dieu, que n’aneu fent, al menys una per any. Va ser un dia “genial”. Moltes gràcies.”

A l’hivern i primavera del 2013, un Curs de fotografia de 30 hores amb dues sortides pràctiques d’un dia sencer a càrrec d’Araceli Merino.

Araceli Merino

 

Per Nadal del 2012 una sortida sobre: La vida quotidiana en el pessebre.

La vida quotidiana al pessebre. Dr. F. Algaba
La vida quotidiana al pessebre. Dr. F. Algaba. Fotografia d’Araceli Merino

 

Pixaner. La vida Quotidiana al pessebre.
Pixaner. La vida Quotidiana al pessebre.Fotografia d’Araceli Merino
OMBRES LLUMS I FLORS. PASSEJADA MATINAL DE FOTOGRAFIA PER EL JARDÍ BOTÀNIC MAR I MURTRA DE BLANES. (ATENCIÓ !!! Actualment no hi ha places disponibles) Diumenge 29 de juny 2014. Un moment relaxant per practicar fotografia de paisatge i de proximitat.
Inscripcions: escriviu un mail a acabanelles@gmail.com

US PROMETEM QUE SEGUIREM!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU PARTICIPAT EN LES  ACTIVITATS D´ALGUEMA CULTURAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>