Qui som

logo text blau

Alguema Cultural, és una associació sense ànim de lucre que s’ha constituït amb la finalitat de potenciar i fomentar valors culturals universals en clau catalana.

 

El nom Alguema fa referència a la riera que uneix diversos pobles i veïnats de l’Empordà més desconegut, el que ja és a tocar a la Garrotxa i Pla de l’Estany, on s’ofereixen moltes de les activitats, aprofitant l’espectacularitat del territori al peu de la Mare de Déu del Mont.

Les activitats que proposa l’associació Alguema Cultural són diverses i abasten un ampli ventall de temes i interessos; com la fotografia, la música, la gastronomia, la cultura popular, etc. sempre creant un marc amable que afavoreixi la màxima proximitat i diàleg entre participants a l’activitat i experts.

El paper de l’expert que planteja l’associació és el d’acompanyament i guiatge per aprofundir amb rigor el tema tractat, i també resolent dubtes, i preguntes dels participants tant en el moment de les xerrades com a “l’hora del cafè” on es propicia el contacte personal, quan es generen les qüestions més inesperades que porten a debats transversals sobre el tema, en funció dels interessos i experiències particulars.

Les activitats tenen diversos formats (tallers, cursos, jornades temàtiques, xerrades, visites guiades, tasts,…) en funció del tema a desenvolupar.

Els socis d’Alguema Cultural són persones amb interessos generals i de totes les edats.

INSCRIPCIÓ

ASSOCIACIÓ ALGUEMA CULTURAL
G65908071

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>