MENORCA…DIFERENT

Del 16 al 18 de setembre 2016
Amb Araceli Merino (fotògrafa) i Margarita Orfila (arqueòloga).

Benvolguts amics ,

Des de la nostra associació us oferim  una sortida per una de les joies del Mediterrani, un lloc on el passat megalític es fon amb una mar gairebé caribenya, on el sol de ponent ofereix un espectacle cada vespre i on els llegats del passat es conserven de manera sorprenent. Us proposem un cap de setmana menorquí, amb un itinerari que combina les visites a les navetes i talaiots amb les postes de sol, les platges de sorra vermella, i, com no, una passejada per els racons de Ciutadella.

Cap Cavalleria

Fotografia d’Araceli Merino

Tot això ho farem acompanyats de la nostra guia fotogràfica, Araceli Merino, i de la menorquina Margarita Orfila, catedràtica d’arqueologia i presidenta de l’Ateneu de Maó. Totes dues ens mostraran una   Menorca de gran impacte visual, amb un passat megalític (i també britànic!)  sorprenent i fascinador. Les explicacions de la dra Margarita Orfila i els consells de l’Araceli Merino ens permetran endur-nos una visió global d’una Menorca diferent, molt més profunda, en la que ens endinsarem en els secrets del passat, descobrirem la màgia  dels capvespres, visitarem llocs poc coneguts i aprendrem a fotografiar postes de sol  aprofitant al màxim la llum càlida del mes de setembre.

taula Menorca

Fotografia d’Araceli Merino

PROGRAMA PROVISIONAL (aquest programa no és definitiu i pot patir variacions)

 

 

 

Divendres 16:

Totes les activitats de fotografia es faran amb l’assessorament de la fotògrafa Araceli Merino i les visites als assentaments Talaiòtics sota el guiatge de l’arqueòloga Margarita Orfila.

Tarda:
Sortida de Barcelona al voltant de les 16.

 – Cap de Cavalleria i posta de sol amb possibilitat d’arribar fins a les platjes de sorra vermellosa característiques de la zona. Fotografies amb l’assessorament de la fotògrafa Araceli Merino.

– Nit fotografia nocturna opcional, i sempre que la meterologia ho permeti, al complexe talaiòtic de  Trepucó  amb l’assessorament de la fotògrafa Araceli Merino.

 Dormir a Maó

Dissabte 17

Matí:

– Camí de Ciutadella visitarem algunes restes megalítiques amb les explicacions de la Dra Orfila: Torre Llafuda, (opcional Torre d’en Gaumés, Roques Llises) i la Naveta des Tudons.Visita de la cantera Lithica de gran impacte visual.

Dinar a Ciutadella

Tarda:

– Visita Ciutadella
– Vespre Punta Nati (posta de sol, amb assessorament de la fotògrafa Araceli Merino).

 Nit lliure.

Dormir a Maó

Diumenge 18

Matí

Visita de la Illa del Rei recentment oberta al públic i on hi ha un antic hospital i les restes d’una església paleocristiana.
– Cap Favàritx

Dinar a Fornells

Tarda

– Talaiots de Cornia acompanyats per la Dra Orfila

 Vespre tornada a BCN.

Més infomració escriviu un mail a: acabanelles@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>