Fotografia

 

 TALLER DE FOTOGRAFIA A “LAS BÁRDENAS REALES”, NAVARRA

El desert de les Bardenas Reales a Navarra és ben conegut per tots els fotògrafs professionals i aficionats. L’atracció dels seus paisatges aspres i diàfans, la potència de la llum i les formes capricioses de l’erosió  en  fan un lloc de privilegi per utilitzar tots els recursos tècnics alhora que estimulen la imaginació.
Acompanyats de l’expertesa de l‘Araceli Merino, ens hem deixat sorprendre per la fotogènia del lloc alhora que hem aprés a utilitzar millor la nostra càmera per treure’n el màxim rendiment.

circopolar-2

Per anar fent boca consulteu aquesta publicació on-line

Alguns comentaris dels participants en aquesta sortida:

“La veritat és que la paraula que resum com m’ho he passat aquests dies és: GENIAL!!!!
Ha estat genial el poder compartir cotxe, l’estada i el tracte rebut a casa de la Consuelo, el menjar, la companyia, l’ambient, la visita a les Bardenes i els altres llocs, el poder compartir amb l’Araceli tots els seus coneixements sobre fotografia, la quantitat de fotos que he pogut fer, la sortida nocturna i el poder aconseguir la desitjada foto, ……, ah i la tornada sense cues (això també és cosa vostra?).
Segur que em descuido d’alguna cosa, que em vindrà al cap durant els propers dies quan recordi com vaig disfrutar del pont.
 
Espero poder repetir i gaudir com aquesta vegada de les vostres propostes, que és nota que estan fetes amb molta passió. FELICITATS!!!”
No puc afegir més que per a mi també va ser deliciós passar aquests dies amb vosaltres, el lloc, l’hostal, els companys i sobretot aprendre moltes coses d’aquesta immensitat apassionada que és la fotografia.”
DES DE L’EQUIP D’ALGUEMA CULTURAL US VOLEM DONAR LES GRÀCIES A TOTS ELS QUE VAREU VENIR. HAN SIGUT UNS DIES INSPIRATS I ESPCIALMENT INTERESSANTS.
FELICITATS A TOTS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>